Tak mám článek na Živě

Kdo by to ještě nedávno tušil? Na Živě mi vyšel první článek. Možná se tomu budou někteří v mém případě divit, ale už je to tak. LinuxEXPRES, pro který píšu, navázal spolupráci s redakcí Živě a budou od nás přebírat články, jedním z nich bude můj dvoutýdenní seriál Dva týdny s Linuxem. Na LinuxEXPRESu bude vycházet pod původním názvem, na Živě pravděpodobně pod nějakým jiným. Každopádně odteď bych se měl objevovat na Živě každých 14 dní. Spolupráce by neměla končit jenom tímto seriálem, což je dobře, protože Živě potřebuje dobré články o Linuxu jako sůl. Doteď to tam zachraňoval pouze Marek Olšanský.
Co říci závěrem?
Snad jen "Let the flame begin" 🙂

P.S. Jsem pořád na vážkách, jestli pod svými články na Živě číst diskuse, ale říkám si, že raději ne, nejsem masochista :faint:

8 komentářů: „Tak mám článek na Živě“

  1. kristovanoha avatar
    kristovanoha

    A new star is rising up! Blahopřeji.:-)

  2. anonymous avatar
    anonymous

    Vlastimil Ott writes:No počkat počkat – Jirka je už star LinuxEXPRESu. 😀 Ale uznávám, že kalibry se různí. Jak jsem mu říkal – možných met a cílů máme hodně… teď je na řadě Živě. 🙂 Jirko, díky.

  3. bradka avatar
    bradka

    pekne.. jen tak dal.. 😎

  4. anonymous avatar
    anonymous

    Anonymous writes:

    To je skvělá zpráva, pravděpodobně pude o první seriozní nahlédnutí pod Linuxovou pokličku, která na tom webu vyjde… a ne jen na něm, celkově je to bída…

  5. anonymous avatar
    anonymous

    Anonymous writes:Jirka je velmi sebevědomý, když říká že "Živě potřebuje dobré články o Linuxu jako sůl" 🙂 Ale kdo se o linux zajímá, chodí i na jiné weby než zive.cz, tak to trochu postrádá smysl.

  6. Sesivany avatar
    Sesivany

    No a zase je plno lidí, kteří se o Linux moc nezajímají a stejně si chtějí něco o Linuxu přečíst, takoví nikdy nepůjdou na Abíčko apod. a takových je na Živě většina.

  7. bradka avatar
    bradka

    taky myslim, ze rozsirovani verejneho povedomi o linuxu je krokem kupredu. Na odborne linuxove stranky zavita malokdy clovek co se s linuxem nikdy nesetkal a objevi tam zajimavy clanek urceny i pro nej. Ale na zive ci lupu chodi i ta siroka verejnost..

  8. drstej avatar
    drstej

    Jen piš, budu číst a komentovat, možná se něco o linuxu dozvím a pak ty píšeš dobře a jde ti to. Je to vidět, jak umíš volně začít, má nadání sdělit. To každý nemá. Koncem minulého roku jsem napsal svůj první honorovaný článek a jakou jsem měl radost, i když jsem na něm se vlastně učil a byl scválen spíš proto abych nepřestal a pokračoval, nebo třeba abych už nic nepsal? Ale 1000 Kč za první článek to potěší a motivuje. No a už jsou v provozu 2 blogy na blogspot.com a nejsou špatné…mám spoustu kvalitních fotografií a vyprávím příběhy, sice zatím pro děti, ale ujde to a mám AdSense.Jsem rád ,že nejsem sám, kdo také bloguje, a zkušenost, že nejtěžší je vždy začátek. Kdo začne a překoná to, pak už to jde. Konec.Tak prosím oplatit komentář a reklamy : http://ninivemail.blogspot.com/Bloggerům zdar a článkařům taky! drstej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *