Adams family na VŠE

U nás na VŠE se s celebritami v poslední době roztrhl pytel. Nedávno jsme tu měli fantoma, který se přezdíval Lord hoven.
Teď tu ale máme celebritu novou. Včera se dostala na titulní stránku iDnes naše Barborka (a to ne poprvé). Jí a její matce už několik let přezdíváme Adams Family. Proč? Protože jsou obě očividně šáhlé. Barborku potkáte na VŠE pouze v doprovodu maminky. Chodí s ní všude, na hodiny, na zkoušky, prostě všude. Říká se, že Barbočina matka spí přes noc někde pod mostem, aby s ní mohla být v Praze. Nevím, co je na tom pravdy, ale ještě na koleji na Jižním městě pravidelně budila všechny studenty, když každé ráno došla pod kolej a začala řvát na Barborku, aby už vstávala. Jak se ale píše v článku, tato dvojka není jen k pobavení, ale může člověku udělat ze života peklo. Opravdu nechápu, jak to ten borec může zvládat. Ze začátku bych se asi pěkně bavil, potom by mě to začalo srát a po pěti letech bych tu ženskou asi vytáhl za vlasy z hospody. Kdybyste viděli ty ženské naživo, tak byste si dokázali živě představit, co to je za peklo, mít je pět let za zadkem.

Jeden komentář: „Adams family na VŠE“

  1. drstej avatar
    drstej

    Sociální patologie člověka, toto jistě v USA řeší instituce státu,je to pro profesionální péči, ty se jim vyhni, dokáží udělat někomu že života peklo.Jsou to ovšem lidské bytosti a stavíme útulky i pro psy a kočky a o lidi se postarat neumíme. Ani o penězích na léčebny pro lidi, nechce kdosi slyšet.Toto nelze řešit represí, odchytem a do klece jako pejsky.Honosné jméno člověk….práce jak na kostele a společnost lidí je asociální.Medicina nezná linux jako terapii a počítač proti mozku a jeho patologiije jenom hračka.Více na http://niniveskal.blogspot.com nebo MyOpera com.blog.Poslední článek na živě je dost dlouhý, ale dobrý.I tyto postřehy ze života ti sedí…a dají se číst a život není jen Opera a Linux.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *