Invex? No a co?

Byli doby, kdy jsem se na Invex opravdu těšil. Poprvé jsem tam byl v roce 2001. Podle některých byl Invex už za zenitem. Co se týče návštěvnického zájmu, byl na vrcholu. Některé pavilony byly přecpané a v takové Game Hall se nedalo ani dýchat. Přesto se dalo na co dívat a někdy i něco zajímavého koupit za veletržní ceny.
V roce 2006 jsem se vydal na Invex podruhé, cestou z Prahy domů. Nečekal jsem od něj mnoho, již několik let jsem slyšel, že není, co býval, a upadá. Leč i tak jsem byl překvapený. Obsazená byla tak polovina pavilonů a to některé jen z poloviny. V dříve namačkané Game Hall se člověk skoro bál. Stánků, které za něco stály, by člověk spočítal na prstech jedné ruky, přičemž vedl asi Novell.
Invex letos? Ani omylem! Z Prahy to je sice po dálnici kousek, ale po zážitku z roku 2006 je pro mě škoda už jen samotný čas strávený tam. Silně bych zvažoval účast, i kdybych bydlel přes ulici.
Někdy příště? Pochybuju, to by se musel Invex hodně proměnit nebo bych tam musel jet pracovně. To už preferuji LinuxEXPO, které sice také není, co bývalo, ale jeho přednášková část má rostoucí tendeci a potkám tam plno známých lidí, s kterými se přes rok nevidím.

Jeden komentář: „Invex? No a co?“

  1. Trevi avatar
    Trevi

    Muj zazitek z 2. neverejneho dne: – mezi budovami par stanku, hlavne EPSON s nabidkou tisku fotek zdarma (nuda) a obcerstveni,- nejzajimavejsi budova byla B: Digitex – a Maresovo nejvetsi LCD na svete – resp. nejnovejsi James Bond na nem a pohodlne sedacky pred nim :-),- hlavni budova V poloprazdna (jak vystavovatele tak pocet lidi), kdyby tam nebyli vystavovatele jako Cpress, Abra, ESET atd., nevim, co by tam vystavovali,- v game hallu (bud. C) ukazka mini PC od ASUSu, moc zajimave, vcetne prototypu, skoda, ze nejsou po skonceni veletrhu prodejni, – budova Job fair: zadni zajimavi zamestnavatele, jako pozitivum vidim prezentaci Euresu a pracovnich trhu jednotlivych EU statu,- obcerstveni drahe – napr. hotdog 40 CZK atd. Langos dobry, vcetne cesneku a nivove omacky za 33 CZK 🙂 – co jsem si z letosniho INVEXU odnesl? Aktualni vydani MF DNES, Prava, Lidovek (+ par dalsich pocitacovych casopisu) a dojem, ze INVEX byl nudny a nudnejsi jeste v nasledujicich letech bude (krome Digitexu) ……. dovetek k nadpisu prispevku …. no a nic! …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *