5 týdnů v Kanadě

Utíká to jako voda, včera to bylo pět týdnů, co jsem přicestoval do St.John's. Po více než měsíci musím říct, že to tu stojí opravdu za to. Po sportovní stránce si tu nemůžu na nic stěžovat. Kvalitní posilovna zadarmo, během dne si člověk může jít zaplavat (hlavně po ránu se to fakt vyplatí), je tu kvalitní běžecká dráha pro případ, že venku prší, což prší často. Počasí je asi ta jediná kaňka na Newfoundlandu, v září bylo převážně pěkně, ale teď se to hodně pokazilo, rozuměj vrátilo do normálu, a prší prakticky každý den.
I z tohoto důvodu jsme se rozhodli odskočit si na týden na Bahamy. Letenky jsou relativně levné a máme zamluvený barák přímo na pláži. Kromě toho teď o prodlouženém víkendu jedeme na západní pobřeží, které je přírodní stránce nepoměrně pěknější. Bohužel má opět pršet.
V pondělí jsem absolvoval první test z účetnictví a musím říct, že to bylo docela jednoduché. Celkově mi přijde škola relativně jednoduchá, ale třeba změním názor, až přijdou písemky 🙂 Na druhou stranu tu prakticky neexistuje opisování. Něco jako Borce tu vůbec neznají a když odejde učitelka ze třídy během písemky, tak nikdo nehne ani brvou a pokračuje dál. To u nás vždy nastane čilý ruch a výměna informací 🙂

2 komentáře: „5 týdnů v Kanadě“

  1. lzap avatar
    lzap

    Ty čéčé já vlastně ani nevím, co tam děláš? Práce to asi nebune – podle fotek – ne? Spíš studium?!?

  2. Sesivany avatar
    Sesivany

    Pracuju tady akorát tak na Ivanových knížkách 🙂 Jsem tady na výměnném pobytu, takže studium.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *