Dojděte na LibreOffice Conference

Příští týden se v Brně koná konference zaměřená na open-source kancelářský balík LibreOffice. Je pořádaná místním sdružením OpenAlt a The Document Foundation, která se stará o projekt LibreOffice. Organize jsem se ujal já s Jardou Řezníkem, tedy „partners in crime“ z dalších mezinárodních konferencí, které se nám podařilo do Brna v minulosti dostat.

libocon16-logo

Myslím, že se nám společně podařilo dát dohromady pěkný program, který není zaměřený jen na přispěvatele do projektu. V pátek poběží česká část přednášek, která bude zaměřená na nasazení LibreOffice. Promluví například zástupci Collabory a CIB, společností, které se podporou LibreOffice živí a mají zákazníky o tisícovkách stanic.

Zajímavý je i doplňkový program. V úterý se koná Welcome Party, ve středu HackNight, ve čtvrtek konferenční party v centru a v pátek prohlídka města.

Pokud se chcete potkat s přispěvateli do LibreOffice, dozvědět se něco o profesionální podpoře, zkušenostech s nasazením v organizacích, dojděte. Vstup na konferenci je zdarma a stále se můžete registrovat, už asi nedostanete kvůli pozdní registraci tričko, ale jinak můžete stále využít všech výhod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *