Hledáme kolegu do Laptop Hardware Enablement

Po delší době má náš tým opět otevřenou pozici v České republice. Před několika měsíci jsme rozjeli Laptop Hardware Enablement Team, který pracuje na podpoře Fedory a RHELu na různých hardwarových sestavách, a nyní do něj hledáme nového člena.

Tato pozice se týká především práce na podpoře GRUBu a UEFI na architektuře Power, ale člověk se může v rámci týmu dostat k řadě dalších hardwarových problémů, které trápí linuxový desktop.

Profilově hledáme někoho, kdo má rád low-level programování v C a oblast hardware. Jedná se o juniorskou pozici, takže nutné požadavky nejsou zase tak vysoké. Nějaká historie přispívání do open source projektů je velkým plusem. Nutností je alespoň základní úroveň komunikace v angličtině vzhledem k tomu, že tým je dost mezinárodní (Španěl, Holanďan, Američani, Němci). Díky tomu, že je tým tak distribuovaný po světě, není nutnou podmínkou práce z Brna, takže pokud jste odjinud z ČR a nechtělo by se vám stěhovat do Brna, u této pozice by to bylo možné domluvit.

Více se můžete dozvědět v oficiálním profilu pozice. Pokud vás zaujala, můžete se ozvat mně (eischmann redhat com) nebo se na onu pozici přímo přihlásit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *