Tak už jsem taky ten Bc.

Dnes konečně skončily tři měsíce práce, učení a stresu. Dopoledne jsem složil státní bakalářskou zkoušku s hodnocením výborně a obhájil bakalářskou práci taktéž s hodnocením výborně. Teď už jenom nějaké ty formality a oficiality (promoce bude asi v březnu).
I nadále budu všude pod jménem Jiří Eischmann, Bc. Jiří Eischmann nehrozí 🙂 Osobně si na titulu nezakládám. Nezáleží na titulu, ale na tom, co člověk umí. V zahraničí to tak platí a lidi si tituly k jménu nepřipojují, v případě potřeby se prokáží diplomem, to jen u nás je taková malá uchylka, že jsou všichni bakaláři Jindrové, inženýři Petři a magistři Pavlové. No a také proč Bc. někde umísťovat, když ho budu stejně za chvilku měnit na Ing. 😀 😉

6 komentářů: „Tak už jsem taky ten Bc.“

  1. helenka avatar
    helenka

    Gratuluji 🙂 To my dvojkaři, trojkaři raději tak nadšení nebudeme. 😀

  2. anonymous avatar
    anonymous

    Anonymous writes:JJ gratulace 😉 ale ty jedničky…. no teda… = šprt, nerd, kujon 😉

  3. drstej avatar
    drstej

    Nemohu toho napsat víc, i když by se to teď patřilo, ale říká se, začal jsi dobře a také :"Ty to jednou v životě někam dotáhneš!"Ač to vypadá otřele, již mnohokrát se to naplnilo.

  4. anonymous avatar
    anonymous

    David writes:

    ————————————Pepa: Když si to tak rozmýšlím, přátelé, něco na tom je. Já kupříkladu jsem graduovaný.Žílová: Ježíši, hochu, kdo ti to udělal?Pepa: Chci říci, že mám akademický titul.Žílová: Tak z toho si nic nedělej.————————————Gratuluju. Titul je dobré používat ve styku s úřady a s doktory. Jinak tě považují implicitně za blbečka, k titulovaným se naopak chovají jako k sobě rovným.

  5. drstej avatar
    drstej

    Tak to je pravda, velká pravda, co napsal David, ale stále platí, že vzdělání ti nikdo nemůže vzít. O jiný majetek i osobní se přijde snadno. Vzdělání je poznat nejen podle občanky a dokladů, i podle chování, výrazu obličeje, nadhledu na svět, toleranci, moudrosti a poznání jak toho víme vlastně málo, čím více vědomostí máme, tím více tvrdíme, vím, že nic nevím a vracíme se k pokoře…zní to blbě ale pochopí se to až někdy později s věkem.Doktoři respektují vzdělance a ví, že s nimi je práce mnohem snadnější a spolupracují při léčení..kromě těch výjimek, jako všude.Ale připrav se na to, že takoví traktoristi, pomocní dělníci a blbci si ,jak budou mít příležitost, tak ti vzdělání, tak zvaně dají sežrat, tak moje rada…nepusť si je k tělu.K reportáži o Opeře, fotografiích…velmi dobré. Jsi pro mě velká konkurence, máš styl a tak se zamýšlím nad svými blogy, jestli je opravdu dělám dobře. Trochu s nimi spěchám a chybí mi ještě dost poznatků techniky internetu.Ty úvahy píšu sem, pochvalu také, na foru bych vyvolal pozdvižení ,i když pokušení pochválit veřejně tam bylo. Snad příště…

  6. anonymous avatar
    anonymous

    senior:-/ writes:haya mi key??laston by!!!!!!!waderston!!!!!!!prostagma????waaaachaachaa!!!!!!!!!wrete mich!!!!!!wonobastonich noc jon smich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!unter mich…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *