Hledáme interna do týmu Firefoxu

Po dvou měsících tu mám další pracovní nabídku pro studenty. Tentokrát se jedná o internship v týmu, který pracuje na prohlížeči Firefox. Pokud by tě zajímala práce na jednom z nejznámnějších a nejpopulárnějších open-source programů, čti dál.

Firefox asi nemá smysl představovat. Jedná se o jeden z nejpopulárnějších prohlížečů na světě. Tým, který v Red Hatu na Firefoxu pracuje, se primárně stará o podporu Firefoxu v Red Hat Enterprise Linuxu a Fedoře, ale zapojuje se také do vývoje v upstreamu, hlavně, co se týče integrace do linuxového desktopu. Má na svědomí třeba nedávný port na GTK+ 3. Naše plány pro nadcházející měsíce jsou například podpora Waylandu, sandboxovaných kontejnerů, HiDPI na Linuxu,…

Jedná se o placenou stáž dlouhodobějšího charakteru (máme zájem o uchazeče, kteří jsou schopní a ochotní vydržet alespoň rok). Maximálně lze v rámci stáže odpracovat 20 hodin týdně (dlouhodobý průměr). Stáž je hodně flexibilní, v případě vytížení ve škole lze ubrat, o prázdninách zase přidat. Nástup by měl být ideálně 1.7., ale lze domluvit i později. Požadavky na uchazeče jsou:

  • dobrá znalost C++ a uživatelská Linuxu (gcc, make),
  • alespoň základní komunikativní angličtina,
  • jako bonus potom znalost GTK+, JavaScriptu, HTML a CSS.

Pokud máš zájem, pošli životopis na adresu eischmann ZAVINAC redhat TECKA com.

Jeden komentář: „Hledáme interna do týmu Firefoxu“

  1. eischmann avatar

    Výběrové kolo bylo k dnešnímu dni uzavřeno.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *